Eski sevgilisini vurduktan sonra intihar etti
Karacabey´de meydana gelen olayda, eski kız arkadaşını nişanlısıyla gören şahıs önce eski sevgiliyi sonra kendini vurdu.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Ocak 2016 - Perşembe 01:07
Güncelleme: 07 Ocak 2016 01:07
Eski sevgilisini vurduktan sonra intihar etti

Karacabey´de meydana gelen olayda, eski kız arkadaşını nişanlısıyla gören şahıs önce eski sevgiliyi sonra kendini vurdu.

Olay, Karacabey Kent Meydanı´nda meydana geldi. Z.K. (26) ailesi kabul etmediği için erkek arkadaşı E.A.(29)´dan ayrıldı. Bir süre sonra İ.İ.(27) ile nişanlanan Z.K. evlilik hazırlıklarına başladığı, iki gün sonra düğünlerinin olacağı öğrenildi. Karacabey Kent Meydanı´nda nişanlısıyla oturdukları sırada yanlarına gelen eski sevgili oldukları öğrenilen E.A. ile tartışmaya başladılar. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle yanında getirdiği pompalı tüfeği Z.K.´nın nişanlısına doğrultmasıyla İ.İ. kaçtı. Z.K.´yı başından vuran E.A. daha sonra aynı tüfekle intihar etti.

Durumu ağır olan Z.K. olay yerine gelen ambulansla Karacabey Devlet Hastanesi´ne sevk edildi. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.A.´nın ise olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

2

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

3

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

4

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

5

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

6

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

7

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3