Esnaf ve halk ekmeğin poşete girmesinden memnun
Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı bir genelde yayımlayarak ekmeklerin poşet ya da kağıt ambalaj içinde satılmasını kuralını getirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Mayıs 2020 - Cuma 15:15
Güncelleme: 01 Mayıs 2020 15:15
Esnaf ve halk ekmeğin poşete girmesinden memnun

Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı bir genelde yayımlayarak ekmeklerin poşet ya da kağıt ambalaj içinde satılmasını kuralını getirdi.
Aslında ekmeklerin poşet içinde satılması gerekmesine rağmen kararı tam olarak uygulanmadığı için şikâyet konusu oluyor ama buna rağmen açıkta satılmaya devam ediyordu. 

Artık o günlerin artık geride kaldığını söyleyen Bandırma´da faaliyet gösteren İstanbul Şarküteri sahibi Metin Mutlu, ekmeğin poşette satılmasını desteklediğini söyledi.
Ekmeğin poşetlenerek satılması görüşünün geçtiğimiz yıllarda bir fikir olarak ortaya çıktığını ancak ekmeğin pişirildikten 4 ya da 6 saat sonra içindeki nemin kaybolmasının ardından poşetlenebileceği ortaya çıkınca bu fikirden vazgeçildiğini hatırlatan Mutlu ?Ama şimdi bulaşma riski çok yüksek korona virüs tehlikesi nedeniyle ekmeğin poşette satışa sunulması şart oldu. Tehlike geçse bile ekmeğin poşette satılma kararı devam etmelidir.? dedi.
Haber : Erdem Özcan

  • Cuma 12.8 ° / 7.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 16.1 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
1

Bandırma’nın nüfusu 169.476

2

ERDEK’TE RAMAZAN PİDESİNE ZAM YAPILMADI

3

BUDANDI MI KESİLDİ Mİ?

4

KÜLEFLİ’DE KORKUTAN YANGIN

5

Erdek TOKİ Kurası Yarın Çekiliyor: 1204 Kişi Başvurdu, 300 Kişi Hak Sahibi Olacak

6

Erdek’te Yaşayan Emekli Polis Kardeşini Öldürdü

7

Erdek Turan Mahallesi’nde Gece Yarısı Yangını