Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Esnafın temsilcileri Ticaret Bakanı Muş’u ağırladı

Esnafın temsilcileri Ticaret Bakanı Muş’u ağırladı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Balıkesir’deki programında Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ni de (BESOB) ziyaret etti. Esnaf ve sanatkarın yoklukta da bollukta da hep devletinin yanında yer alan bir kesim olduğunu Ticar

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Balıkesir’deki programında Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ni de (BESOB) ziyaret etti. Esnaf ve sanatkarın yoklukta da bollukta da hep devletinin yanında yer alan bir kesim olduğunu Ticaret Bakanı Muş’a aktaran BESOB Başkanı Erdem “Esnaf ve sanatkarlar için yapılacak her türlü düzenleme ve uygulamanın olumlu sonuçları toplumun tüm diğer kesimlerine de fayda sağlayacaktır.” dedi. 
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleşen programa Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Adil Çelik, Şahin Tin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve esnaf teşkilatı katıldı. 
Balıkesir’de 50 bin esnaf ve 85 oda başkanı temsilcileri ile Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği yönetimi ve EKK Başkanları Erol Ayvaz, Hüseyin Özgen’in katıldığı programda TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Apaydın’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan BESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem “Balıkesir tarıma dayalı endüstrisi, zeytinyağı, maden çeşitliliği, turizmiyle, kaplıcalarıyla, hayvancılığı ve coğrafi konumu ile bölgenin parlayan yıldızıdır.” dedi. 
Balıkesir’de esnafın yaşadığı sorunların yer aldığı dosyayı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a sunan Başkan Fehmi Erdem “İlimizi çevreye duyarlı, kalkınmış yaşanacak bölge yapma yolunda bölge halkı, kamu kurum kuruluşları ve esnaf sanatkarlar olarak büyük çaba harcıyoruz.” diye konuştu. 
BESOB Başkanı Fehmi Erdem’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. 
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli