Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Esra Çakmak, Gençlik Konseyi’nde

Esra Çakmak, Gençlik Konseyi’nde

Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Esra Özder Çakmak, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, Ankara Kızılcahamam’da düzenlediği “Tarım ve Orman Gençlik Konseyi” toplantısına Balıkesir ilini temsilen katıld

Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Esra Özder Çakmak, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, Ankara Kızılcahamam’da düzenlediği “Tarım ve Orman Gençlik Konseyi” toplantısına Balıkesir ilini temsilen katıldı.
06-08 Ocak 2023 tarihleri arasında, 81 ilden 30 il baz alınarak, bu illerde öne çıkan sektörlerden 30 gencin katıldığı konsey toplantısında, Bandırma’daki “Özder Yumurta Tarım Gıda ve Ticaret Limited Şirketi”nde üretim ve gıda mühendisi olarak görev yapan Esra Çakmak, şunları söyledi:
“Tarım ve Orman Bakanımız sayın Vahit Kirişçi’nin düzenlediği üretimde ve yönetimde gençliğin dinamizmi ve vizyonundan yararlanmak amacıyla kurulan Tarım ve Orman Gençlik Konseyi’nin ilk toplantısı çok verimli geçti. Konseyin toplantısı için ismim, Bandırma Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından ilgili bakanlığa bildirildi. Daha sonra Dr. Ali Recep Nazlı ve ekibi ile zoom üzerinden görüşerek, Ankara’ya davet edildim. Balıkesir ili kanatlı sektörünü temsilen, Tarım ve Orman Gençlik Konseyi’nin ilk toplantısına katıldım. Konseyin bir parçası olmaktan heyecan ve onur duydum. Kızılcahamam’da bizi çok dinamik bir kadro karşıladı. Yoğun bir toplantı planı içinde tanışma programı gerçekleşti. Bir protokol toplantısı havasında değil, tam bir dost canlısı ortamında bizlere ev sahipliği yapan Tarım ve Orman Bakanlığımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Bu konseyde sektörümüzü ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım.”
Haber: Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Çakmak Gençlik Konseyi’
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli