Eti Maden Etispor BAL 8. Grup’ta
Eti Maden Etispor, 5-6 Ekim 2024’te başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de(BAL), 2024-2025 sezonunda, 8. Grup’ta mücadele edecek. Grupta, Balıkesir, Bursa, Manisa, Çanakkale ve Kütahya illerinden toplam 16 takım mücadele edecek.
Spor Haber
Yayın: 02 Eylül 2024 - Pazartesi 12:44
Güncelleme: 02 Eylül 2024 12:44
Eti Maden Etispor BAL 8. Grup’ta

Eti Maden Etispor, 5-6 Ekim 2024’te başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de(BAL), 2024-2025 sezonunda, 8. Grup’ta mücadele edecek. Grupta, Balıkesir, Bursa, Manisa, Çanakkale ve Kütahya illerinden toplam 16 takım mücadele edecek.

Bu takımlar şöyle:

Eti Maden Etispor, Edremit Belediyespor, Burhaniye Belediyespor(Balıkesir), Yeni Çanspor, Ezinespor(Çanakkale), Bursa Fethiye İdmanyurdu, İznikspor, Doğu Gücüspor, Bursa Yıldırımspor(Bursa), Tavşanlı Linyitspor, Tepecikspor, Domaniçspor(Kütahya), Akhisarspor, Alaşehir Belediyespor, Manisa 1965, 1965 Nurlupınar Gençlergücü(Manisa)

DOĞU GÜCÜSPOR ÇEKİLEBİLİR

Ancak, 8. Grup’ta yer alan Bursa takımı Doğu Gücüspor’un ligden çekilmesi bekleniyor. Bu takımın, ekonomik nedenlerle ligden çekileceği öğrenildi.

25 TAKIM LİGDEN ÇEKİLDİ

Bölgesel Lig, önümüzdeki 2024-2025 sezonunda, 10 takımla oynanacak.

Geçtiğimiz sezon bu ligde yer alan 25 takım, ekonomik nedenlerle ligden çekilince yaklaşık 750 dolayında futbolcu boşa çıkarak, bu durumdan olumsuz etkilendi.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Maden Etispor .
  • Cuma 20.7 ° / 12.5 ° false
  • Cumartesi 20.7 ° / 13 ° Güneşli
  • Pazar 21.2 ° / 9.8 ° Güneşli
1

Paşalimanı Adası’nda doğa kazandı:

2

Bandırma’da uluslararası kongre

3

Asırlık Osmanlı Evi, Büyükşehir eliyle yeniden hayat buldu

4

BANDIRMA’DA CUMHURİYET COŞKUSU: GELENEKSEL CUMHURİYET YEMEĞİ’NDE BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI

5

Kuvayımilliye’nin şehrinde Cumhuriyet coşkusu

6

Eğitim-İş’ten cumhuriyet kokteyli

7

Erdek’te Cumhuriyet Coşkusu Bayrak Yürüyüşüyle Taçlandı