Etispor-Erdekspor maçının hakemi Servet Demir
Balıkesir bölgesinde hafta sonunda oynanacak maçların hakemleri belli oldu.
Spor Haber
Yayın: 08 Aralık 2018 - Cumartesi 17:58
Güncelleme: 08 Aralık 2018 17:58
Etispor-Erdekspor maçının hakemi Servet Demir

Balıkesir bölgesinde hafta sonunda oynanacak maçların hakemleri belli oldu.
9 Aralık 2018 Pazar günü, Bandırma sanayi sahasında, Süper Amatör Futbol Ligi´ne dahil olarak oynanacak Etispor-Erdekspor maçında Servet Demir düdük çalacak. Demir´in yardımcılıklarını Volkan Esen ve Aydın Baran Tek yapacak.
Marmara Grubu 1. Amatör Lig´e dahil olarak 9 Aralık 2018 Pazar günü, Avşa sahasında, saat 14.00´te başlayacak karşılaşmayı Emrah Aztekin yönetirken, yardımcı hakemlikleri ise Alper Gürsoy ve B. Çokal üstlenecek.
Bandırmaspor-Tuzlaspor A.Ş. maçını yönetecek hakemler açıklandı.
TFF 2. Lig Kırmızı Gruba dahil olarak Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, saat 13.30´da başlayacak karşılaşmada Ankara bölgesi B klâsman hakemi Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak. Coşkun, öğretmen olarak görev yapıyor.
Maçın kıdemli yardımcı hakemliğini Hamdi Tontu üstlenecek. Ankara bölgesi B klâsman yardımcı hakemi Tontu, ticaretle uğraşıyor.
Diğer yardımcı hakem Gökhan Coşar, Düzce bölgesi B klâsman yardımcı hakemi kokardı taşıyor. Coşar, memur olarak çalışıyor.
Maçın dördüncü hakemliğini Ankara bölgesinden Efe Tanrıverdi yapacak. Tanrıverdi, B klâsman hakemi olarak görev yapıyor ve ticaretle uğraşıyor.
Bandırmaspor-Tuzlaspor A.Ş. maçında Futbol Federasyonu temsilciliklerini Necmi Kapar ve Bülent Aral yürütecek.
Haber : Önder Balıkçı

  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.7 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü