Evleri yanan iki aileye devlet şefkat eli uzattı
Bandırma İlçesi Edincik Mahallesi´nde çıkan yangında evleri tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen Berber ve Uslu ailelerine devlet şefkat elini uzattı.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Mart 2019 - Çarşamba 18:59
Güncelleme: 20 Mart 2019 18:59
Evleri yanan iki aileye devlet şefkat eli uzattı

Bandırma İlçesi Edincik Mahallesi´nde çıkan yangında evleri tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen Berber ve Uslu ailelerine devlet şefkat elini uzattı.
Edincik Mahallesi´nde geçtiğimiz akşam çıkan yangında evlerini kaybeden ailelere devlet sahip çıktı.
Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar beraberinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ile birlikte yangın sonrası evleri tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen aileleri ziyaret ederek yardım sözü verdi. Edincik´te ikamet eden her iki aileye de kiralık ev temin edilerek Bandırma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı´ndan ev kiralarının ödeneceği ve ailelere ev eşyası temin edileceği ifade edilirken, ailelere maddi yardımda da bulunulacağı bildirildi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

2

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

3

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

4

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

5

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

6

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

7

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”