Faruk Tan İYİ Parti Başkanlığı’na adaylığını açıkladı
Faruk Tan, düzenlediği basın toplantısında 3 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Bandırma İlçe Kongresinde başkanlık görevine aday olduğunu açıkladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Kasım 2022 - Pazartesi 19:50
Güncelleme: 21 Kasım 2022 19:51
Faruk Tan İYİ Parti Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

Faruk Tan, düzenlediği basın toplantısında 3 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Bandırma İlçe Kongresinde başkanlık görevine aday olduğunu açıkladı. 
Kongreleri bayrak yarışı olarak değerlendiren Tan “Burada önemli olan kişiler değildir. Yapılan hizmetleri, partimizin genel ve yerel siyasetini halkımıza anlatarak yarınlar için gençlerimize aydınlık ve çağdaş bir Türkiye bırakabilmektir. Bu amaçla çıktığımız bu kutlu yolda ben ve arkadaşların İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanlığı yönetimine talibiz. Bugüne kadar her türlü zorluğa rağmen ilçe teşkilatımızı yöneten Necmi Sert ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.” dedi. 
İYİ Parti’nin Bandırma’da 2018 genel seçimlerinde almış olduğu oy oranıyla parti üye sayısının doğru orantılı olmadığının altını çizen Tan “Bir önceki yerel seçimlerde 16.700 oy alan partimizdeki üye sayısı 700’lerdedir. Öncelikli hedefimiz partimizdeki üye sayısını 2 binlere çıkarmaktır.” Diye konuştu. 
Listesinde yer alacak isimlerin toplumun tüm kesimleri tarafından kabul görecek isimlerden oluştuğunu kaydeden Tan, hedeflerini yerelde ve genelde iktidar olmak olarak açıkladı.  
                                         Haber Merkezi
 

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?