Felçli sürücü kullandığı araçla işyerine girdi
Edremit'te, kısmi felçli olduğu öğrenilen sürücünün kullandığı jip, camcı dükkanına girdi. Meydana gelen kazada, yoldan geçen bir kadın yaralandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 28 Haziran 2014 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 28 Haziran 2014 00:00
Felçli sürücü kullandığı araçla işyerine girdi
Edremit'te, kısmi felçli olduğu öğrenilen sürücünün kullandığı jip, camcı dükkanına girdi. Meydana gelen kazada, yoldan geçen bir kadın yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Ömer K`nın (65) kullandığı 10 LU 963 plakalı jip, Ulugaraj Caddesi 7. Sokak`ta kontrolden çıkarak, yoldan geçen bir kadına çarptıktan sonra camcı dükkanına girdi.
Kazada, kimliği öğrenilemeyen kadın yaralanırken dükkanın vitrin camları kırıldı.
Camcı Mehmet Başaran, dükkanına çarpan kişinin müşterisi olduğunu belirterek "Bu kişi kısmi felçli. Ayağı gazda takılı kalmış. Büyük bir hızla dükkana doğru gelmiş. O esnada yoldan bir kadın geçiyormuş onu dükkanın içine savurmuş. İçeride iki çocuğumla eşim vardı. Çok şükür çocuklar ters taraftaymış onlarda bir şey yok" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi