Fen Lisesi yöneticileri sağlık çalışanlarını ziyaret etti
Bandırma Özel Akın Ertürk Fen Lisesi yöneticileri, sağlık çalışanlarına moral vermek motivasyonlarını arttırmak adına Bandırma Devlet Hastanesi´ni ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Mayıs 2020 - Çarşamba 22:16
Güncelleme: 06 Mayıs 2020 22:16
Fen Lisesi yöneticileri sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Bandırma Özel Akın Ertürk Fen Lisesi yöneticileri, sağlık çalışanlarına moral vermek motivasyonlarını arttırmak adına Bandırma Devlet Hastanesi´ni ziyaret etti.
Bandırma Devlet Hastanesi´nde 7/24 çalışan doktorlar, hemşireler ve hasta bakıcılar en büyük risk grubunu oluşturduğunu belirten Bandırma Özel Akın Ertürk Fen Lisesi Genel Koordinatörü Selahattin Alkış, ?Sağlığımızın öneminin farkına yeniden vardığımız bugünlerde, gecesini gündüzüne katarak insan hayatı için büyük bir özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız ve iyi ki varsınız diyoruz.? dedi.
Bandırma Özel Akın Ertürk Fen Lisesi yöneticileri, sağlık çalışanlarına çocukları için çok sayıda roman, hikaye ve test kitabı hediye etti.
Ücretsiz roman, hikaye ve test kitabı dağıtımlarının sadece Bandırma Devlet Hastanesi ile sınır kalmadığını söyleyen Alkış, Bandırma´nın Paşakent ve Erdek´in Karşıyaka Mahallesi´nde çok sayıda öğrenciye kitap dağıtımı yaptıklarını açıkladı. Haber Merkezi

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”