Fiber teknenin batmasıyla kaybolan 2 kişi aranıyor
Edremit ilçesi açıklarında motor arızası sebebiyle sürüklenen ardından alabora olduktan sonra batan teknede kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları havadan, denizden ve karadan devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Temmuz 2022 - Cumartesi 01:26
Güncelleme: 23 Temmuz 2022 01:26
Fiber teknenin batmasıyla kaybolan 2 kişi aranıyor

Edremit ilçesi açıklarında motor arızası sebebiyle sürüklenen ardından alabora olduktan sonra batan teknede kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları havadan, denizden ve karadan devam ediyor. 
Edremit Körfezi’nde 3 gün önce akşam saatlerinde Altınkum sahilinden denize açıldıkları teknenin alabora olması sonrasında kayıp olan Hasan Hüseyin Işıktaş (21) ve Sinan Yeniçeri'yi (43) arama çalışmaları devam ediyor. 
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, insansız su altı arama kurtarma robotuyla açık denizde arama çalışması yaparken, karadaki personel ise dürbünlerle denizi gözleyerek kaybolan kişilere ait iz arıyor. 
Bir helikopterin de katıldığı arama çalışmalarına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de botlarla denize açılarak destek veriyor.                Haber Merkezi

  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Öztaylan Müjdelemişti!

2

Akın: “Basın, demokrasinin en önemli yapı taşıdır”

3

Erdek Diyanet-Sen: “Yasal Haklarımızı Sonuna Kadar Kullanacağız”

4

Erdek’te Vakıf Mütevelli Heyeti Üyelerine Teşekkür Plaketi

5

Vali Ustaoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

6

Eğitim-İş’ten ÇEDES Tepkisi: “Okullar Din Görevlilerine Değil, Öğretmenlere Emanettir”

7

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü