Fırıntaş Kafe, Koca Seyit Havalimanı’nda açıldı
Fırıntaş’ın; kaliteli, güler yüzlü hizmeti ve uygun fiyatı, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda vatandaşlar ile buluştu. Fırıntaş Kafe, uygun fiyat politikası ile tüm dikkatleri üzerine çekti.
Spor Haber
Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı 13:21
Güncelleme: 08 Ağustos 2023 13:21
Fırıntaş Kafe, Koca Seyit Havalimanı’nda açıldı

Fırıntaş’ın; kaliteli, güler yüzlü hizmeti ve uygun fiyatı, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda vatandaşlar ile buluştu. Fırıntaş Kafe, uygun fiyat politikası ile tüm dikkatleri üzerine çekti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş, Koca Seyit Havalimanı’na Fırıntaş Kafe açtı. Vatandaşlara daha kaliteli, konforlu hizmet verebilmek için her geçen gün kalitesini ve kapasitesini artırarak çalışmalarını sürdürüyor. Uygun fiyat ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Fırıntaş, birçok havalimanındaki işletmelere göre çok daha uygun fiyatla ürünlerini satıyor. Önceliği güler yüzlü hizmetle vatandaşları memnun etmek olan Fırıntaş’ta; bir bardak çay 5 lira, tost 50 lira, su ise 5 lira’dan satılıyor. 
Fırıntaş Genel Müdürü Oktay Akbaba, tüm tesislerde vizyonlarının; hijyen, temizlik, güler yüzlü hizmet ve vatandaşlara konfor sağlayarak çalışmak olduğunu belirtti. “Daha fazla özen, Fırıntaş'ta standarttır” diyen Akbaba, fiyat politikalarını sosyal belediyecilik ilkesini de göz önünde bulundurarak düzenlediklerini belirtti.
Haber Merkezi
 

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret