Fırsatçılara savaş açtı
Balıkesir Valiliği, Koronavirüs hastalığı nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı yaparak, fiyatların artması için stokçuluk yapan kişi ve firmalara savaş açtı.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Mart 2020 - Pazar 00:44
Güncelleme: 15 Mart 2020 00:44
Fırsatçılara savaş açtı

Balıkesir Valiliği, Koronavirüs hastalığı nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı yaparak, fiyatların artması için stokçuluk yapan kişi ve firmalara savaş açtı.
Balıkesir Valiliği, Koronovirüs hastalığı nedeniyle fiyatların aşırı artması ve bazı temel ihtiyaç malzemelerinin piyasada bulunmadığı yönünde halktan gelen yoğun şikayetler üzerine bir açıklama yayımladı.
Balıkesir Valiliği´nden yapılan açıklamada; "Son dönemde ortaya çıkan ve dünya genelinde yayılan Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapan şahıs ve firmalarla ilgili şikayetler artmaktadır. İlgili tüm kurumlarımız, korona virüsünü gerekçe göstererek temel ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışı ve stok yapan firmalara yönelik inceleme başlattı." ifadelerine yer verildi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Fırsatçılara savaş açtı
  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol