Fırtına Ayvalık´ı vurdu geçti
Cuma günü sabah erken saatlerde başlayan, hızı zaman zaman 80 kilometreye kadar çıkan yağmurla karışık fırtına Ayvalık´ta büyük hasara neden oldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Mayıs 2021 - Pazar 02:46
Güncelleme: 23 Mayıs 2021 02:46
Fırtına Ayvalık´ı vurdu geçti

Cuma günü sabah erken saatlerde başlayan, hızı zaman zaman 80 kilometreye kadar çıkan yağmurla karışık fırtına Ayvalık´ta büyük hasara neden oldu. 

Çok sayıda irili ufaklı tekne ya parçalandı ya da battı. Ayvalık Belediyesi kentte yaşanan her türlü olumsuzluğa yetişmek için hızır ekip oluşturdu. Whatsapp hattı üzerinden yardım çağrısı alan ekipler, her yardım çağrısına ulaşmaya çalışıyor. 

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, sabah saatlerinden itibaren ekiplerin başında zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya çalışırken, Ayvalık Belediyesi Temizlik, Park ve Bahçe, Fen İşleri ile zabıta müdürlüklerine bağlı ekipler aralıksız çağrılara ulaşmaya çalışıyor. Öte yandan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de kurtarma çalışmalarında yer alıyor. 

Anahtar Kelimeler: Fırtına Ayvalık vurdu geçti
  • Cumartesi 15.5 ° / 8.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 13.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 9.2 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek'te Şüpheli Ölüm

2

Mutfaklarınızı Dönüştüren Akıllı Çözüm: Çok Amaçlı Mutfak Dolabı

3

İmza ile Stilinizi Konuşturun: Kalite ve Şıklığın Adresi

4

Hukuk Kitapları ile Derinlemesine Bir Hukuk Kariyeri İnşa Edin

5

Mikrobiyolojide Güven ve Verimlilik: Üstün Kaliteli Besiyeri Çözümleri

6

Bebeğinizin Sağlıklı Beslenme Yolculuğunda Doğal ve Güvenilir Bir Adres: OG Stor

7

HÜKÜMET CADDESİ BİLDİĞİMİZ GİBİ!