Frazier, Bordo-Basketbol’da

Frazier, Bordo-Basketbol’da

Bordo Basketbol Kulübü, kadrosunu ABD’li oyuncu J.J. Frazier ile güçlendirdi.

Bordo Basketbol Kulübü, kadrosunu ABD’li oyuncu J.J. Frazier ile güçlendirdi.

Amerikalı oyuncunun 2023-2024 sezonunda oynadığı Bornova Belediyesi KSK’daki istatistikleri şöyle:

Süre: 36.27

Sayı ortalaması: 21.70

Asist: 7.70

Top çalma: 2.57

Bordo Basket’in ABD’li oyuncusu daha önce Georgia, Dijon, Reeder, Samsunspor, Frankfurt ve Bornova Belediyesi KSK formalarını giydi.

KULÜP BAŞKANI ONUR GÖÇMEZ

Bordo Basketbol Kulübü’nün başkanlığını, Teksüt Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Onur Göçmez yapıyor. Asbaşkanlık görevini ise Bora Öziş yürütüyor.

Öziş, yeni sezon ile ilgili şu bilgiyi verdi:

“Bu yıl Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde(TBL) mücadele edeceğiz. Takımımızın baş antrenörlüğünü Volkan Başaran yapacak. Genel direktörlük görevinde ise Anıl Uyanık bulunacak. Bandırma’mızı, Türkiye Basketbol Ligi’nde temsil edecek olan Bandırma Basketbol Kulübü’nün isim sponsorluğunu, ‘Shipeedy Lojistik’ üstlendi. Ligimizde 17 takım yer alacak. Kadromuza bir yabancı oyuncu daha almak istiyoruz. Bu ligde zaten en çok iki yabancı oynatma hakkı var. Ancak kadromuzda çok yetenekli genç oyuncular da bulunuyor. Ligde çok güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. Lig, 13 Eylül 2024’te başlayacak. İlk maçımızı İstanbul deplasmanında ‘Pizza Bulls’ takımı ile oynayacağız. İkinci hafta ise Bandırma’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi takımını konuk edeceğiz. Bu sezon amacımız iyi basketbol oynayarak, ligdeki yerimizi korumak olacaktır.”

GENEL DİREKTÖR ANIL UYANIK

Bordo Basketbol Kulübü, menajer Anıl Uyanık’ı, Genel Direktörlüğe getirdi.

Kulüp, şu açıklamayı yaptı:

“Menajer Anıl Uyanık, Genel Direktörümüz oldu.

Anıl Uyanık, yöneticilik kariyerine 2014 yılında, Karesispor’un kuruluşunda görev alarak başladı. Kulübünün bölgesel ligden TB2L’ye, ardından da TBL’ye yükselmesi sürecinde genel menajer olarak görev yaptı. 2019 yılından itibaren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da kariyerini sürdüren Uyanık, 2024 yılına kadar kulübünün, Türkiye Basketbol Ligi’ndeki saygın organizasyonlar arasında yer almasında önemli rol oynadı. Aynı zamanda Türkiye Basketbol Ligi’nde genel menajerler lig sözcülüğü görevini de üstlenen Anıl Uyanık, 2024-2025 sezonunda kulübümüzde genel direktörlük görevini yürütecek.”

ÖNDER BALIKÇI