Futbol turnuvasının şampiyonu Marmara İlkokulu
Bandırma Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen “İlkokullar arası 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası” turnuvasını Marmara İlkokulu kazandı.
Spor Haber
Yayın: 24 Nisan 2025 - Perşembe 11:32
Güncelleme: 24 Nisan 2025 11:32
Futbol turnuvasının şampiyonu Marmara İlkokulu

Bandırma Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen “İlkokullar arası 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası” turnuvasını Marmara İlkokulu kazandı. Turnuvanın ikinciliğini Şehit Süleyman Bey İlkokulu, üçüncülüğünü ise Cumhuriyet İlkokulu elde etti.

Marmara Halı Saha Tesisleri’nde, üç ayrı grupta, 11 ilkokulun katılımıyla oynanan turnuvanın final maçında Marmara İlkokulu ile Şehit Süleyman Bey İlkokulu karşı karşıya geldi. Maçı 5-2 kazanan Marmara İlkokulu turnuvanın şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Üçüncüyü belirleyecek maç ise Hasan Atlı ile Cumhuriyet İlkokulu arasında oynandı. Maçtan 6-1’lik üstünlükle ayrılan Cumhuriyet İlkokulu üçüncü olurken, Hasan Atlı İlkokulu ise turnuvayı dördüncülükle bitirdi.

ÖDÜL TÖRENİ

Final maçlarının ardından görkemli bir ödül töreni düzenlendi.

Turnuvada dereceye giren okulların kupalarını ve ödüllerini Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Genel Sekreteri Ertunç İşbay, belediye meclis üyeleri ve Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Hakan Yücel ile yönetim kurulu üyeleri verdi.

Final maçlarına bando da renk kattı.

ÖNDER BALIKÇI

  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
1

Bandırmaspor’un çorap sponsoru BANTAŞ

2

MAÇ SONU

3

Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü: 1-1

4

Ayvalık Yarı Maratonu, 24 Ülkeden 1300 Sporcuyu Ağırlamaya Hazırlanıyor

5

Başkan Akın, Kurtdere Er Meydanı’nı güzelleştirmeye devam edecek

6

MAÇ SONU

7

Bandırmaspor-Adana Demirspor 4-0