Gana´lı milli futbolcu Otoo Bandırmaspor´da
TFF.1.Lig´inin yeni takımlarından Bandırmaspor, ikinci yabancı oyuncu tercihini Balıkesirspor´dan Gana´lı milli futbolcu Mahatma Osumanu Otoo?yu alarak yaptı.
Spor Haber
Yayın: 06 Ağustos 2020 - Perşembe 18:41
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 18:41
Gana´lı milli  futbolcu Otoo Bandırmaspor´da

TFF.1.Lig´inin yeni takımlarından Bandırmaspor, ikinci yabancı oyuncu tercihini Balıkesirspor´dan Gana´lı milli futbolcu Mahatma Osumanu Otoo?yu alarak yaptı.
Bandırmaspor transfer komitesi başkanı ve aynı zamanda Bordo-Beyazlı takımın As Başkanı Onur Göçmez, bu transfer için 15 gün çalışma yaptıklarını ve sonunda 28 yaşındaki futbolcu ile 1+1 obsiyonlu olarak anlaştıklarını söyledi.
Otoo´nun çok yönlü bir futbolcu olduğunu sağaçık ve santrafor mevkilerinde oynadığını Bandırmaspor´a katkı sağlayacağını belirten Göçmez ?Hedefimiz üçüncü yabancı da. Ayrıca orta saha ve stoper mevkilerinde oynayan iki futbolcu ile ilgileniyoruz. Galatasaray´dan satın alma obsiyonlu olarak kiralanacak olan iki futbolcu ile bayramdan sonra el sıkışacağız.? dedi.
Haber: Ahmet Pesen

  • Pazar 12 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.7 ° / -0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 5.5 ° / 0.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Balıkesir çiftçisine %100 hibeli damızlık desteği

2

Yeloğlu’ndan Erdek Emniyet Müdürüne ziyaret

3

Mirza ile A’dan Z’ye…

4

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

5

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

6

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

7

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ