Gana´lı milli futbolcu Otoo Bandırmaspor´da
TFF.1.Lig´inin yeni takımlarından Bandırmaspor, ikinci yabancı oyuncu tercihini Balıkesirspor´dan Gana´lı milli futbolcu Mahatma Osumanu Otoo?yu alarak yaptı.
Spor Haber
Yayın: 06 Ağustos 2020 - Perşembe 18:41
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 18:41
Gana´lı milli  futbolcu Otoo Bandırmaspor´da

TFF.1.Lig´inin yeni takımlarından Bandırmaspor, ikinci yabancı oyuncu tercihini Balıkesirspor´dan Gana´lı milli futbolcu Mahatma Osumanu Otoo?yu alarak yaptı.
Bandırmaspor transfer komitesi başkanı ve aynı zamanda Bordo-Beyazlı takımın As Başkanı Onur Göçmez, bu transfer için 15 gün çalışma yaptıklarını ve sonunda 28 yaşındaki futbolcu ile 1+1 obsiyonlu olarak anlaştıklarını söyledi.
Otoo´nun çok yönlü bir futbolcu olduğunu sağaçık ve santrafor mevkilerinde oynadığını Bandırmaspor´a katkı sağlayacağını belirten Göçmez ?Hedefimiz üçüncü yabancı da. Ayrıca orta saha ve stoper mevkilerinde oynayan iki futbolcu ile ilgileniyoruz. Galatasaray´dan satın alma obsiyonlu olarak kiralanacak olan iki futbolcu ile bayramdan sonra el sıkışacağız.? dedi.
Haber: Ahmet Pesen

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı