Gazeteci aday adayı Esin Balıbek, Bandırma’da
Balıkesirli gazeteci, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayı Esin Balıbek, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ni(BGC) ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Mart 2023 - Cumartesi 22:46
Güncelleme: 25 Mart 2023 22:46
Gazeteci aday adayı Esin Balıbek, Bandırma’da

CHP Bandırma ve Erdek örgütlerini ziyaret ettikten ve bıçaklı saldırıya uğrayan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’a “geçmiş olsun” ziyaretinde bulunduktan sonra BGC’ye gelen Balıbek, 2016 yılından bu yana aktif siyasetin içinde olduğunu belirterek, 2019 yerel seçiminde, Balıkesir’in 6 Eylül ilçesi belediye başkan adayı olarak 44.725 oy alıp, ikinci sırada yer aldığını, ancak partisinin oylarını bir önceki yıla göre yüzde 88 artırdığını belirtti.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, “Millet İttifakı”nın, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden başarıyla çıkacağına inandığını belirten Balıbek, “14 Mayıs’tan sonra Türkiye’yi güzel günler bekliyor” dedi.

KENT KONSEYİ’NE ZİYARET

CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Esin Balıbek, daha sonra Bandırma Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Balıbek, burada Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Yürütme Kurulu Üyesi Levent Balkış ile düşünce alışverişinde bulundu.

Balıbek, ardından Bandırma’daki iki kadın derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

                                                           ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Gazeteci adayı Balıbek Bandırma’
  • Çarşamba 5.7 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
1

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

2

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

3

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı

4

Akın’dan Manyas’a çifte hizmet

5

ERDEK’TE KAYIP ELİF İÇİN ARAMA SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

6

Gönen–Bandırma yolunda feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

7

Kayıp Elif Kumal için aramalar sürüyor