Gazetecinin çilesi!
Gazetecilerin rahat çalışma ortamı kalmadı
Erdek Haber
Yayın: 21 Eylül 2019 - Cumartesi 04:01
Güncelleme: 21 Eylül 2019 04:01
Gazetecinin çilesi!

Gazetecinin çeşitli etkinliklerde görev yapması artık çok zorlaştı.
Etkinlikler sırasında alana, ellerinde cep telefonları ile dalan birçok vatandaş, gazetecilerin rahat çalışma ortamını ortadan kaldırıyor. Bu etkinlikler sırasında görevlendirilen kişilerin ise görevlerini yerine getirmedikleri ve bu vatandaşlara engel olmayarak, gazetecilere rahat çalışma olanağı sağlamadıkları gözleniyor.
Aynı olayı, Erdek´in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümünde de yaşadık. Yine vatandaşlar, ellerinde telefonlarıyla alanın içindeydi. Dışarıdan töreni izleyen vatandaşlar ise görevlerini yapmak için çaba harcayan gazetecilere sık sık, ?Çekilin önümüzden, göremiyoruz!? diyorlardı.
İşte bu keşmekeş içinde bir de baktık ki, gazeteci arkadaşımız Âdem Halat, rahat bir şekilde fotoğraf çekmek için ilerleyen yaşına karşın cumhuriyet alanındaki bir ağaca tırmanmak zorunda kalmış!
İşte bu fotoğraf, gazetecilerin çalışma ortamının her geçen gün daha da zorlaştığını bir ibret belgesi olarak ortaya koyuyor.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Gazetecinin çilesi
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

2

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

3

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

5

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

6

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

7

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!