Tarih: 12.09.2011 00:00

Genç kızı öldürüp kaçtılar

Facebook Twitter Linked-in

Edremit`te, hastanedeki tedavisinin ardından evine dönmek üzere yola çıkan İstanbul Bilim Üniversitesi Ebelik Bölümü 3`üncü sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Cansu Ürer, plaka ve sürücüleri belirlenemeyen bir kamyonet ve otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Cansu Ürer, önceki gün öğlen saatlerinde Öğretmenevler Mahallesi, Sıdıka Öğretmen Caddesi`ndeki evlerinde oturduğu sandalyenin bacağının kırılmasıyla düşüp belini incitti. Ürer, tedavisi için taksiyle stajını yaptığı Burhaniye Devlet Hastanesi`ne gitti. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından genç kız, tomografi cihazı olmadığı için Edremit`e gönderildi.
Edremit Devlet Hastanesi`nde tomografi çektiren Ürer, saat 20:00 sıralarında evine dönmek için minibüslerin geçtiği Edremit- Balıkesir karayolu, Hastane Kavşağı`na geldi. Burada yolun karşısına geçmek isteyen Ürer`e, önce bir kamyonet, ardından da lacivert renkli bir otomobil çarpıp, kaçtı. Ürer, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Cansu Ürer`in cansız bedeni, polis ve savcının incelemesinin ardından Edremit Devlet Hastanesi Morgu`na kaldırıldı. Ürer`in cenazesi, dün kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu`na gönderildi.
Polis, Ürer`e çarpan her iki aracın plaka ve sürücüsünün tespit edilip, yakalanabilmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
Ürer çiftinin 2 çocuğundan biri olan ve ebelik hayaliyle yanıp tutuştuğu öğrenilen İstanbul Bilim Üniversitesi Ebelik Bölümü 3`üncü sınıf öğrencisi Cansu`nun cenazesinin bugün annesinin memleketi olan Manisa`nın Soma İlçesi`nde toprağa verileceği öğrenildi.                AJANS 10


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —