Genç Uz, bugün toprağa veriliyor
Serdar 5 Gemisinin sahibi Necdet Uzun oğlu Onur Uz, tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini 6 gün sonra kaybedip dün vefat etti.
Erdek Haber
Yayın: 19 Eylül 2010 - Pazar 00:00
Güncelleme: 19 Eylül 2010 00:00
Genç Uz, bugün toprağa veriliyor
Serdar 5 Gemisinin sahibi Necdet Uz`un oğlu Onur Uz, tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini 6 gün sonra kaybedip dün vefat etti.
Akraba ziyareti dönüşünde Onur Uz'un kullandığı araç kaza yaptı. Araçtan arkadaşları tarafından ağır yaralı olarak çıkarılan genç Onur Uz yaşam mücadelesini dün kaybetti.
Beraberindeki arka-daşları ile Marmara'dan Topağaç`a giderken, Marmara İlçesi ile Topağaç Köyü arasında 6.km de aracı mıcıra kapılarak direksiyon hakimiyetini kaybeden Onur Uz, aracıyla takla attı.
Araç içinde bulunan diğer arkadaşlarının yardımı ile otomobilden çıkartılıp, telefon ile istenilen yardım sonrası Ada deniz anbulansı ile getirildiği Erdek`ten ambulans ile Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.
Cumartesi gününden bu yana hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören Uz, verdiği yaşam mücadelesini 6. günün sonunda kaybetti. Genç Uz`un cenazesi bugün Marmara Adası Topağaç Köyü`nde toprağa veriliyor.
Kazada yaşamını kaybeden Onur kardeşimize allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi