Tarih: 25.02.2019 17:30

Gençer, ?Millet İttifakı?nın ortak paydasını ?Atatürk? olarak açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Millet İttifakı paydaşları Ayvalık Belediye Başkan adayı Ayvalık Belediye Rahmi Gençer´i, makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanlık binasındaki görüşmeye CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, İYİ Parti İlçe Başkanı Serdar Albayrak, belediye meclis üyesi adayları, parti yönetimleri ve üyeleri katıldı.
İYİ Parti Ayvalık İlçe Yönetimini makamında ağırlayan Başkan Gençer misafirlerini konuk etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ??Bu süreçte görev almayı kabul etmek cesaret işidir, bu sebeple ben öncelikle İYİ Parti Ayvalık İlçe Teşkilatını tebrik ediyorum. Bu kenti korumalıyız, bu kente sahip çıkmalıyız, ayrım yapmadan yan yana, hep beraber olmalıyız, bu birliktelikte ise ortak paydamız Atatürk´tür. Biz de Ayvalık olarak, Balıkesir Belediye Başkan Adayımız İsmail Ok´a Ayvalık olarak tam destek vereceğiz. Seçim sonucunda Ayvalık kazacak. Hizmetlerimizi kesintisiz yerine getirmiş olacağız.´´ dedi.
İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Albayrak´ta, seçim sürecinde Başkan Adayı Rahmi Gençer´e tam destek verdiklerini söyledi.
Albayrak, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Önceki yönetimden sadece 16 kişi istifa etti. Partiden uzaklaştırılan çok fazla üyemiz var ve onların yerine çok fazla kişi partiye geri dönüş sağladı. Biz zaten partimizde böyle bir kan değişimini istiyorduk. Seçimde tam destek ile yanınızdayız. Muhalefete, muhalefet olmak çok yanlış olup hepimiz böyle düşünüyoruz.´´
Ziyaret, seçim programı takviminin konuşulmasıyla son buldu
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —