Gençlerden pırıl pırıl projeler
Bilişim Teknoloji Alanı öğrencilerin projeleri görücüye çıktı
Erdek Haber
Yayın: 12 Nisan 2019 - Cuma 18:10
Güncelleme: 12 Nisan 2019 18:10
Gençlerden pırıl pırıl projeler

Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Kapıdağ Mesleki Teknik Anadolu Lisesi´ni ziyaret etti.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz´ün de hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Çalık tarafından okulun Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri tarafından BENGİ Projesi kapsamında ?Elektronik ve Robotik Uygulamalar? dersi kapsamında hazırladıkları projeler tek tek incelendi.
Kaymakam Çalık, öğrenciler tarafından hazırlanan ultrasonik mesafe sensörlü sonar, çizgi takip sistemli araç, biyonik kol, sumo araç projelerinin geliştirme çalışmaları, ayrıca renk ayırma otomasyonu, led tasarımlı oyun, CNC çizim makinası, hızlı çizgi izleyen araba projelerinin geliştirme ve üretim çalışmaları hakkında bölüm öğretmeni Şahin Yurttekin ve öğrencilerden bilgi aldı.
Okulun Bilim Teknolojileri Alan öğrencilerinin çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Ekrem Çalık, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.
Haber : Taygun Ertan

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

2

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

3

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

4

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

6

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

7

BANÜ’den huzurevinde etkinlik