Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gençlik ve Spor Festivali’nde yetenekli gençler görücüye çıktı

Gençlik ve Spor Festivali’nde yetenekli gençler görücüye çıktı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda “Bandırma Gençlik ve Spor Festivali” törenle başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda “Bandırma Gençlik ve Spor Festivali” törenle başladı. 
Bandırma Gençlik ve Spor Festivali’nde birbirinden yetenekli gençler hünerlerini sergiledi. 
Gençlere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar ve şehir genelinde açtığı gençlik merkezleri, Balıkesir Dijital Gençlik Merkezi, kütüphaneler, okullar, skate parklar ile birçok ödüle layık görülen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma’da düzenledikleri Gençlik ve Spor Festivali’nin açılış törenine katıldı. 
Hizmete aldıkları Bandırma Gençlik Merkezi’nde çocuklara ve gençlere birçok branşda eğitim imkânı sunan Büyükşehir Belediyesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle öğrencilerine sertifikalarını teslim etti. 
Törende Başkan Yücel Yılmaz’a; Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, AK Parti Balıkesir Milletvekili adayları Belgin Uygur, Ali Taylan Öztaylan, Mutlu Aydemir, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan eşlik etti. Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 3, 4, 5 ve 6 yaş gruplarının dans gösterileri, Akrobasi grubunun basketbol gösterisi ve judo sporcularının kuşak atlama töreniyle başladı. 
Törende konuşan Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak iki deniz bir şehir Balıkesir’e her alanda hizmet etmeye devam ettiklerini söyleyerek “Bandırmamıza gençlerimizin her türlü imkânlardan yararlanması için çok farklı çalışmalar yapıyoruz. Dezavantajlı öğrencilerimiz için okul açtık. Şimdi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile beraber bu içerisinde bulunduğumuz salon ve ilçe merkezinde yaptığımız merkezle fiziğini iyi kullanan, zihinsel olarak her alanda kendini geliştiren, her ortama kendini hazırlayan gençlerimizin yetiştiği alanları hizmetinize sunuyoruz. Bandırma’ya çok güzel hizmetler getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Eğitim alan tüm öğrencilerimize sertifikaları hayırlı olsun, başarılar diliyorum.” dedi. 
Bandırma Gençlik Merkezi’nde öğrencileri ile birlikte kurs alan sınıf öğretmenlerine ve destek veren Bandırma Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’a, Bandırma Halk Eğitim Müdürü Cüneyt Taşkın’a, Bandırma Bilim Sanat Merkezi Müdürü Levent Obuz’a, Bandırma Hürriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Güllü’ye ve Rengarenk Anaokulu Kurucu Müdürü Meryem kaya Akbaş’a plaket takdim edildi. 
Program; Yeteneksizsiniz Türkiye Şampiyonu Demir Adamlar şov gösterisi, Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi 350 kişilik Modern Dans Grubu gösterisi, İllüzyon gösterisi, Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi 100 kişilik Zeybek gösterisi, Akrobasi gösterisi ve Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi Yıldızlar ve Gençler Kafkas gösterisinin ardından sona erdi. 
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli