Tarih: 08.10.2016 18:19

Gıda Kümesi Dernek yöneticileri Başkan Uğur´la görüştü

Facebook Twitter Linked-in

Güney Marmara Gıda Kümesi Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u ziyaret etti.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) öncülüğünde, Balıkesir ve Çanakkale Sanayi-Ticaret Odalarının iştirakçi olduğu ?Güney Marmara Gıda Kümelenmesi?, projesi kapsamında kurulan Güney Marmara Gıda Kümesi Derneği yönetim kurulu üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u ziyaret etti.
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdamar ve GMKA Genel Sekreter Vekili Dr. Kasım Özek dernek kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında Başkan Uğur´a bilgiler vererek, yapılması planlanan çalışmaları anlattı. Derneğin, Portekiz´de proje ortağı olan İnovCluster Gıda Kümesi´ni ziyaretleri hakkında bilgiler veren Özdamar, dernek çalışmalarına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin de destek vermesini istedi.
Balıkesir´in gıda, tarım ve hayvancılığın başkenti olarak bilindiğini söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırımcı ve üreticilere Büyükşehir olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Balıkesir´in peynirini dünyaya tanıtmak için çalışmalar yaptıklarını açıklayan Uğur, gelecek yıl sonbaharda yapılacak bir çalıştay ile birlikte peynir fuarını yeni kongre merkezinde düzenleyerek Balıkesir peynirini dünyaya tanıtacaklarını ifade etti.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —