Gıda zehirlenmeleri ve hijyen konulu toplantı
Son zamanlarda gıda zehirlenmelerinin giderek artış göstermesi üzerine Erdek´te gıda zehirlenmeleri ve hijyen konulu toplantı düzenlendi.
Erdek Haber
Yayın: 22 Haziran 2017 - Perşembe 20:31
Güncelleme: 22 Haziran 2017 20:31
Gıda zehirlenmeleri ve hijyen konulu toplantı

Son zamanlarda gıda zehirlenmelerinin giderek artış göstermesi üzerine Erdek´te gıda zehirlenmeleri ve hijyen konulu toplantı düzenlendi.
Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü organizasyonunda "Gıda zehirlenmeleri ve hijyen? hakkında bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Erdek Öğretmenevi Toplantı Salonu´nda gerçekleşen toplantıya Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş ile müdürlükte görevli gıda denetçileri ve teknik personelleri, Erdek Ticaret Odası Başkanı F. Özlem Sarı ile otel ve motel işletmecilerin sahipleri katıldı.
Toplantıda gıda kaynaklı zehirlenmelerde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı´nın Mevzuatı ve talimatlar değerlendirildi. Özellikle yaz mevsiminde artan zehirlenmelere karşı alınacak tedbirler konuşuldu.
Haber : Mehmet Ertan

  • Pazartesi 14.7 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Akın: “Muhtarlar, benim yol arkadaşlarımdır”

2

CHP Balıkesir'de Erden Köybaşı güven tazeledi

3

Erdek’te zeytin sezonu öncesi toplantı

4

Erdekspor farklı yenildi

5

Bandırma’da ilk teknoloji festivali

6

ERDEK’TE MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

7

Başkan Mirza’dan muhtarlara kahvaltı