Girişimcilik belgesini aldı işletmesini açtı
KOSGEB, İşkur ve Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimcileri Kurulu organizasyonunda, yapılan uygulamalı Girişimcilik Kursunu ilk işletmesi açıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Eylül 2014 - Cumartesi 17:03
Güncelleme: 13 Eylül 2014 17:03
Girişimcilik belgesini aldı işletmesini açtı

KOSGEB, İşkur ve Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimcileri Kurulu organizasyonunda, yapılan uygulamalı Girişimcilik Kursunu ilk işletmesi açıldı.
KOSGEB, İşkur ve Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonunda Bandırma Ticaret Odası’nda yapılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na başvurup, yapılan mülakatlardan sonra kursa katılmaya hak kazanan ve kurs sonunda sertifikasını alan Gülşah Tintaş, isimli girişimci adayı Mysia adlı işletme açtı.
Zeytin ve zeytinyağı ürünlerinin satış noktası Mysia’nın açılışı Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından yapıldı.
Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile girişimcilik kursu kursiyerleri açılışta bulunarak Gülşah Tintaş’a destek oldukları gözlendi.

  • Perşembe 31 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Cuma 31 ° / 17 ° Güneşli
  • Cumartesi 29.7 ° / 17.5 ° Güneşli
1

ÇÖP KUTULARI ÇALINIYO

2

Esenkal, Erdek’i anlattı

3

CHP’nin kuruluş yıldönümü Bandırma’da da kutlandı

4

Büyükşehir desteği asker adaylarının hesabına yattı

5

Sokak hayvanlarının yaşam alanı genişleyecek

6

Manyas'ta trafik kazası: Uzman çavuş hayatını kaybetti

7

47 Yıl hapisle aranıyordu, Gönen’de yakalandı!