GMKA Finansal Tablolar Eğitiminde
GMKA, Kalkınma Bankasının uzmanların verdiği Uygulamalı Finansal Tablolar Analizi eğitimine katıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Kasım 2014 - Pazar 02:57
Güncelleme: 23 Kasım 2014 02:57
GMKA Finansal Tablolar Eğitiminde

GMKA, Kalkınma Bankasının uzmanların verdiği Uygulamalı Finansal Tablolar Analizi eğitimine katıldı. Eğitimin amacı ise başta KOBİ’ler olmak üzere kurum ve kuruluşların mali tablolarını daha iyi analiz etmek.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı, kurumsal altyapısı ve insan kaynağını geliştirmek için yürüttüğü çalışmaların sonuncusunu Kalkınma Bankası ile gerçekleştirdi. Kalkınma Bankası uzmanı Ali Makal’ın verdiği üç günlük Uygulamalı Finansal Tablolar Analizi eğitimine katılan GMKA Uzmanları, eğitim süresince işletmelerin finansal analize dayalı verilerini analitik olarak değerlendirme ve karar verme kapasitesinin oluşturulmasına yönelik eğitim aldı.
Eğitim boyunca finansal analiz, muhasebe finans ilişkisi, finansal tablolar ve bunların analiz yöntemleri, finansal oranların işletme analizinde kullanılması gibi pek çok konuda eğitim alan Ajans uzmanları, eğitim sonunda sertifikalarını Kalkınma Bankası İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Müdür Yardımcısı Funda Ayral ve Amir Ünsal Amir’den aldılar.

  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.7 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü