Bugün, 5 Haziran 2024 Çarşamba

GMKA Manyasta eğitim toplantısı sundu

GMKA Manyasta eğitim toplantısı sundu

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından Manyas Belediye Düğün Salonunda ajansın mali destek programları konusunda eğitim semineri yapıldı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından Manyas Belediye Düğün Salonunda ajansın mali destek programları konusunda eğitim semineri yapıldı. Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Belediye Başkanı Hasan Kahraman, AK Parti ilçe Başkanı Fikret Altun, MHP ilçe Başkanı İlgin Çetinkaya ile daire amirleri dışında çok az katılım olması dikkatlerden kaçmadı.
GMKA birim uzmanları tarafından, 2013 yılı turizmde rekabetçiliğin arttırılması ve sosyal kalkınma mali destekleri konusunda verilen eğitimde bu desteklerden yararlanmak isteyen bireysel ve tüzel kişiler için projelerin başvuru süresinin 15 Şubat 2013 olduğu katılımcılara anlatıldı.
Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Manyas`ın geçtiğimiz yıl GMKA destekli Kaymakamlık ve Belediyenin ortak projesi olan "Manyas`ın maharetli elleri " ile  Süt Üreticileri Birliği tarafından "Dağ sütlerinin değerlendirilmesi" projelerinin onaylanarak mali destek aldığını bu yıl daha çok projenin hazırlanarak mali desteklerden yararlanmasını istedi.
Süleyman Özaydın


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 36.1 ° / 21.1 ° Güneşli
  • Perşembe 32.3 ° / 17.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 29.7 ° / 16.6 ° Güneşli