Göçmez, sahamızda bin kişiye oynuyoruz
Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez, taraftarların maça gelmemesinden şikayetci.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Aralık 2021 - Çarşamba 18:55
Güncelleme: 29 Aralık 2021 18:55
Göçmez, sahamızda bin kişiye oynuyoruz

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez, taraftarların maça gelmemesinden şikayetci. 
Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göçmez, TFF 1. Lig’in ilk yarısını değerlendirdi. 
Bandırmaspor’un ligin üst sıralarında yer almasına rağmen stada gelen seyirci sayısının ortalama 1000 kişi olduğunu söyleyen Göçmez, taraftarların ilgisizliğinin kendilerini üzdüğünü açıkladı. 
TFF 1. Lig’de 32 puanla sezonun ilk yarısını 4. sırada tamamlayan Bandırmaspor’da yönetim, takımın bulunduğu konumdan memnun. Sezonun ilk yarısında gösterdikleri performansın taraftarı da mutlu ettiğini belirten Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez, “Her zaman yönettiğim takımların lider karakter yapısına sahip olmasını hedefledim. Teknik direktör ve ekibinden futbolcularına, yönetiminden kulüp personeline kenetlenmiş bir takımımız var. Amacımız asla pes etmeden güzel ve mücadeleci oyun. Bu oyun bizi nereye kadar taşırsa orayı hedefliyoruz. Bu ligin en iyi takımı Bandırmaspor.” dedi. 
Gelir yaratma konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Göçmez, “Bu ligin en kısıtlı imkanlara sahip stadı bizde. Stadımızda ışıklandırma yok. Stat çok rüzgar aldığından futbol oynamak zorlaşıyor, iç sahada puan kayıplarımıza neden oluyor. Kaynak yaratmada büyük sıkıntılar çekiliyor.” diye konuştu. 
Göçmez “Bandırmaspor tarihindeki en büyük başarılara imza atıyor ama ortalama 1000 kişiye oynuyoruz. Sembolik bilet fiyatları koysak da taraftarın ilgisinin olmaması bizi derinden üzüyor. Taraftar desteği olmadan maalesef hedeflere ulaşmak daha da zorlaşıyor. Bizler bu olumsuzlukları bir tarafa bırakıp sadece kulübümüzün başarısı için çaba veriyoruz. Hayallerimiz var. Biz bu hayalleri gerçekleştirecek güce ve azme sahibiz” ifadesini kullandı. . 
Ülkemizdeki ekonomik durum ve döviz hareketliliği dikkate alınarak ilk hedeflerinin mevcut finansal yapıyı korumak ve ödeme planlarına uymak olarak açıklayan Göçmez, “Ara transfer dönemi için ilgilendiğimiz hiçbir futbolcu yok. Eğer fırsat transferi önümüze çıkarsa değerlendirebiliriz.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Göçmez sahamızda kişiye oynuyoruz
  • Çarşamba 23.5 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.9 ° / 15.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.5 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Karışık’tan muhtarlarla birlik ve beraberlik yemeği

2

Bandrmaspor’da olağanüstü genel kurul kararı

3

Çömez, Bandırma Limanı’ndaki hayvan tahliyesini gündeme taşıdı

4

Manyaslı yazar Nuray Deri, edebiyatın gözdesi

5

İYİ Parti’den Yeni Erdek’e ziyaret

6

OTOPARKTA DİLENMEK TATLI GELDİ

7

Erdek’te Ev Yangını Korkuttu