Gömeç Çarşı Camiine restorasyon
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu nun girişimiyle, Gömeç Çarşı Camiinde restorasyon çalışmalarına başlanacak.
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Ocak 2013 - Cuma 00:00
Güncelleme: 11 Ocak 2013 00:00
Gömeç Çarşı Camiine restorasyon
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu` nun girişimiyle, Gömeç Çarşı Camiinde restorasyon çalışmalarına başlanacak.
Gömeç İlçesinde bulunan ve aynı zamanda tarihi eser olarak günümüze kadar gelen Gömeç Çarşı Caminin şadırvan ve tuvaletleri için cami cemaatinden bakımsız ve temiz olmaması yönünde şikayetler alan Milletvekili Aydınlıoğlu, Vakıflar Genel Müdürlüğü aracılığıyla sorunu çözdüğünü söyledi.
Kendisine iletilen sorunu Vakıflar Bölge Müdürü ile paylaştığını kaydeden Aydınlıoğlu, Vakıflar Bölge Müdürlüğü`nce bir ekip gönderilerek çalışmaların başladığını belirtti.
Camiiyle birlikte tüm müştemilatın tamamen bir bütün olarak değerlendirilip proje ve restorasyon yapılacağını ifade eden Aydınlıoğlu, "Çevre düzenlemesi, elektrik ve mekanik aksamları tamamen yenilenerek tarihi camiimizi Gömeç İlçemize yakışır bir hale gelecektir" dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

2

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek

3

Eğitim-İş Erdek Temsilciliği açıklama yapacak

4

Erdek’te lodos; dalgalar, denizle karayı birleştirdi

5

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

6

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek