Gönen Devlet Hastanesi´nde organ nakli
Gönen Devlet Hastanesi´nde geçtiğimiz gün beyin ölümü gerçekleşen 71 yaşındaki M.Ş. isimli vatandaşın karaciğer ve böbrekleri 3 hastaya nakledilmek üzere alındı.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Ocak 2020 - Pazartesi 22:47
Güncelleme: 20 Ocak 2020 22:47
Gönen Devlet Hastanesi´nde organ nakli

Gönen Devlet Hastanesi´nde geçtiğimiz gün beyin ölümü gerçekleşen 71 yaşındaki M.Ş. isimli vatandaşın karaciğer ve böbrekleri 3 hastaya nakledilmek üzere alındı.
Gönen Devlet Hastanesi Başhekimi Ersin Atıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada ?Organ bağışına neden olan ve gerçekleştirenlere teşekkür etti. 71 yaşındaki hastamız M.Ş Dursunbey´den hastanemize beyin damarlarındaki tıkanmadan dolayı 16 Ocak´ta hastanemize nakledildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 17 Ocak saat: 17.03´de beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, yaptığımız görüşmeler sonrasında M.Ş. isimli vatandaşımızın organlarını bağışlamayı kabul etti. Bursa Uludağ ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakülteleri organ nakil ekipleri tarafından yapılan 3,5 saat süren başarılı operasyon sonrasında karaciğer ve böbrekleri organ bağışı bekleyen 3 hastaya nakledilmek üzere yola çıkartıldı. Tüm emeği geçenlere ve bağışa razı olanlara teşekkür ediyoruz.? dedi.
Haber Merkezi

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

2

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

3

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

4

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

5

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

6

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

7

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza