Gönen polisi vatandaşları telefon dolancılığına karşı uyardı
Gönen ve kırsal mahallelerde telefon dolandırıcılığından mağdurların artması üzerine harekete geçen polis telefonla dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları broşürle uyardı.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Ekim 2015 - Cuma 17:51
Güncelleme: 02 Ekim 2015 17:51
Gönen polisi vatandaşları telefon dolancılığına karşı uyardı

Gönen ve kırsal mahallelerde telefon dolandırıcılığından mağdurların artması üzerine harekete geçen polis telefonla dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları broşürle uyardı.
Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ekipleri tarafından, artan telefon dolandırıcılığına karşı broşür hazırlandı. Toplum Destekli Polislik ekipleri, vatandaşları uyarmak ve duyarlı hale getirmek amacıyla uyarıcı, bilgilendirici afişleri ilçe merkezinde birçok yere astı. Bunun yanı sıra polis, ilçede esnaf ve vatandaşlara dolandırıcılık yolları ile yöntemleri hakkında uyarıcı bilgiler verdi.
Hazırlanan broşürlerde, hiçbir kamu görevlisinin telefon ile para veya kontör talebinde bulunamayacağının belirten polis, vatandaşların bu tür taleplere itibar etmemelerini istedi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de, telefonla yapılacak kuşkulu görüşmelere karşı hemen 155 polis imdat hattını aramayarak durumu bildirmelerini istedi.
Haber : Korkmaz Erdoğan

  • Perşembe 12.4 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 13.4 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

2

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

3

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

4

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ

5

Erdek’te yangın paniği

6

Çömez’in annesi, son yolculuğuna uğurlandı

7

BASKİ Susurluk’ta yeni yerleşim bölgesini suya kavuşturdu