Gönen-Tütüncü Mahallesi düğün salonu bitiyor
Gönen´in Tütüncü Mahallesinde gerçekleştirilen çevre düzenlemesi ve yeni kanalizasyon hattından sonra düğün salonu da tamamlanmak üzere.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Kasım 2015 - Pazartesi 16:26
Güncelleme: 30 Kasım 2015 16:26
Gönen-Tütüncü Mahallesi düğün salonu bitiyor

Gönen´in Tütüncü Mahallesinde gerçekleştirilen çevre düzenlemesi ve yeni kanalizasyon hattından sonra düğün salonu da tamamlanmak üzere.
Gönen Belediyesinin, Tütüncü Mahallesine başlattığı Düğün Salonu inşaatında sona gelinirken; Başkan Yakar, ?Yolları, çevre düzenlemeleri, altyapıları ve sosyal tesisleriyle kırsal mahallelerimiz, Gönen merkezdeki mahallelerimizden farksız olacak.? dedi.
Kırsal mahallerinin büyük sorunu olan yol sıkıntısının 2015 yılında Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde aşıldığını anımsatan Başkan Yakar, ?Geçmişte köylerimizin başlıca sorunu olan yol, sorun olmaktan çıktı. Köylerimizin büyük kesimin altyapı eksikliği giderildi. Çevre düzenlemeleri yapıldı. Tütüncü Mahallemize, belediyemizin olanaklarıyla düğün salonu inşa ediyoruz. Sosyal tesis çalışmalarımız devam edecek. Bizim hedefimiz, kırsal mahallelerimizi merkez mahalle standartlarına taşımak.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Korkmaz Erdoğan

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

2

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

3

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

4

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

5

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

6

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

7

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza