Gönen 3. Etap TOKİde geri sayım başladı
TOKİnin Gönendeki üçüncü ve son projesi 3. etap için ihale süreci başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Temmuz 2013 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 06 Temmuz 2013 00:00
Gönen 3. Etap TOKİde geri sayım başladı
TOKİ`nin Gönen`deki üçüncü ve son projesi 3. etap için ihale süreci başladı. Üç tip olmak üzere 400 konut yapılacağını bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ihalenin gecikmesini "yapılacak konut sayısı fazla. Mevcut arsa yetersiz kaldı. İmar tadilatıyla arsa birleştirilmesine gidildi. 3. etabın, ihale süreci şu anda başladı. Temmuz ayı içerisinde ihale yapılacak" dedi.
TOKİ, Türkiye`de ilk kez, Gönen gibi bir ilçede üçüncü etap yapmaya hazırlanırken, Gönen`de üçüncü etapta talep patlaması yaşanmıştı. 
Gerek ödeme kolaylığı gerekse yapılan binaların fiziki konumu ve yer seçiminden dolayı TOKİ projesine Gönen halkının yoğun ilgi gösterdiğini bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "İlk etabın, kullanışlı olmasının yanı sıra ödeme kolaylığı, vatandaşlarımızın cazibesini çekti. TOKİ`nin, Gönen`deki son konut projesi olan 3. etabına ilk etaptan daha fazla talep oldu. Yaklaşık 400 konut yapılacak. Konut sayısının fazla olmasından dolayı, arsa konusunda sıkıntı yaşandı. arsaları birleştirdik, imar tadilatına gidildi. Bu nedenden dolayı ihale gecikti. Üçüncü etabın ihalesi, Temmuz ayı içinde yapılacak" dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı