Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Gönen girişindeki eski sanayi sitesi kaldırılıyor

Gönen girişindeki eski sanayi sitesi kaldırılıyor

Gönen Belediyesi, ilçe girişindeki eski sanayi sitesinin yıkımını sürdürüyor. Yıkımın bir hafta içerisinde biteceğini söyleyen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar...

Gönen Belediyesi, ilçe girişindeki eski sanayi sitesinin yıkımını sürdürüyor. Yıkımın bir hafta içerisinde biteceğini söyleyen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, kentin üstünden büyük bir yükün kalktığını belirterek, "yapılacak düzenlemeyle birlikte, kentin girişi estetik açıdan çok şık bir görüntüye kavuşacak" dedi.
Eski sanayi sitesinin yıkımı, mahalle sakinlerinin de yüzünü güldürürken, mahalle sakinleri, uçucu madde kullanan çocuklara barınağı hale gelen bölgenin tehlikeli bir hale gelmeye başladığına dikkat çekti.
Mahalle halkı, ortaklar arasında yıllardır uzlaşı sağlanamadığı için kangrene dönüşen sorunu ortadan kaldırdığı için de Başkan Yakar`a teşekkür ettiler.
Eski sanayi sitesinin yıkım çalışmalarının bir hafta içerisinde tamamlanacağını bildiren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "enkazın toplanmasının ardından Gönen`in girişinde bulunan bu bölgede çevre düzenleme çalışmaları yapılacak. Şu anda mezbelelik görüntü veren bu bölgeyi, estetik açıdan çok şık bir hale getireceğiz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false