Gönen Köftesi artık marka…
Güney Marmaranın kaplıcalar cenneti Gönen, Gönen Köftecisi adı ile de anılacak.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Aralık 2013 - Pazar 12:00
Güncelleme: 15 Aralık 2013 12:00
Gönen Köftesi artık marka…
Güney Marmara`nın kaplıcalar cenneti Gönen, "Gönen Köftecisi" adı ile de anılacak.
Dünyaca ünlü Termal Kaplıcaları ile tanınan Gönen denince, akla ünlü köftesi gelecek.
Gönen`de çok uzun yıllardır köftecilik yapan Süleyman Dökmen, kalite ve damak tadını marka tescil belgesi ile pekiştirdi.
Müşterilerine leziz köfte sunmakla bölgede nam yapan Gönen`in ünlü köfte ustası Gökmen, "Gönen Köftecisi"ni markalaştırdığını söyledi. 
Süleyman Dökmen, Türkiye Patent Enstitüsü`ne yaptığı müracaat ile Gönen Köftecisi`ni tescil ettirerek Marka Tescil Belgesini aldıklarını, Gönen`de ilk defa marka tescil belgesi almalarından dolayı hedefine ulaştığını belirtti.
Tüm esnaf ve sanatkarlara marka tescil belgelerini almalarını öneren Dökmen, esnaf ve sanatkarın kendi emek ve çabası ile şekil alan her ürünün kendi markasını oluşturması gerektiğini, dolayısı ile tüketicinin de bu ürünü kulaktan duyma değil, kurumsal kimlik kazanan işyerimize gelerek, markalaşmış leziz köftemizden tadarak ödediği paranın karşılığını alması gerektiğini, hem de ne yediğinden emin olmasının çok önemli olduğunu açıkladı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ