Gönen´de bir işyerinde yangın çıktı
Gönen İlçesinde bir işyerinde başlayan yangın kısa sürede genişleyerek yanındaki iki binaya sıçradı.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Temmuz 2015 - Pazartesi 18:22
Güncelleme: 27 Temmuz 2015 18:22
Gönen´de bir işyerinde yangın çıktı

Gönen İlçesinde bir işyerinde başlayan yangın kısa sürede genişleyerek yanındaki iki binaya sıçradı. Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle yangın 4 saatte söndürüldü.
Gönen İlçe merkezinde eski köylü pazarının bulunduğu Tahtakale AVM isimli tek katlı işyerinde geçtiğimiz günün gecesi saat 00:30 sıralarında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek, yanındaki 3´er katlı iki binaya sıçradı.

/resimler/2015-7/27/1823244544839.jpg
Mahalle sakinlerinin yangın ihbarı üzerine olay yerine gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Gönen İtfaiye Grup Amirliği´ne bağlı ekiplerin yanı sıra çevre ilçeler Bandırma, Manyas ve Biga İtfaiye ekipleri ile Bandırma ve Gönen Orman İşletmesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Çarşının tamamen yanmaması için çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında dumandan etkilenen Gönen İtfaiyesi´nde görevli Müfit Eren ile bir vatandaş hastaneye kaldırıldı. İşyerlerinde büyük maddi hasara yol açan yangın, 4 saat süren çalışma sonunda diğer işyerlerine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürülebildi. İtfaiye ekipleri ve polis yangının çıkış nedenini araştırıyor.

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı