Gönenli yazar Kevser Ruhiden, Renklerin Oyunu
Türk Edebiyatının güçlü yazarlarından Kevser Ruhinin, Renklerin Oyunu isimli kitabı da ilgi görüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Ocak 2013 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 02 Ocak 2013 00:00
Gönenli yazar Kevser Ruhiden, Renklerin Oyunu
Türk Edebiyatı`nın güçlü yazarlarından Kevser Ruhi`nin, "Renklerin Oyunu" isimli kitabı da ilgi görüyor. 
Gönenli yazar Ruhi`nin, "Renklerin Oyunu" isimli yapıtı, mâsumiyet yıllarının hayâllerle karışarak, gerçek dünyaya hazırlandığı günlere ait öykülerden oluşuyor. "Renklerin Oyunu"nda yer alan öyküler, insan hayatında önemli ilklerin yaşandığı yıllarda çevredeki her şeye meraklı gözlerle bakan çocukların iç dünyalarına ayna tutarken, onlara, kendilerini tanıma olanağı da veriyor.
Kitapta, "Yaramazlık" diye tanımlanan kimi davranışların, küçükler için eğlenceli bir öğrenme biçimi olduğu dile getiriliyor.
Sesler, renkler ve şekiller, çocukların belleğinde hızla yeni anlamlar kazanırken, çocukların yanı sıra büyükler de bu anlam denizine giriyor.
Yetişkinlerin, fark etmekten vazgeçtiği ayrıntılardan öyküler yaratan çocuklar, yaşamın içinde kendilerine ait küçük küçük dünyalar kuruyor. Okur, kimi zaman bir düş ağacının gölgesi, kimi zaman gövdesi ve dalları, kimi zaman da ağacın kendisi olup, doğaya karışıyor.
"Renklerin Oyunu", çocuktaki merak duygusunu ayakta tutan ve bu duyguyu hiç yitirmeden akıp giden öykülerle iç içe geçmiş eğlenceli bir oyun aslında…Belki dünyamız, bir daha o kadar oyunla dolu olmayacak, belki de biz, oynamaktan çoktan vazgeçmiş olacağız.
Kısacası bu kitap, henüz zaman varken, "Renklerin Oyunu"na katılmak isteyenler için bire bir…
Önder Balıkçı
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 5.7 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
1

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

2

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

3

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

4

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

5

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı

6

Akın’dan Manyas’a çifte hizmet

7

ERDEK’TE KAYIP ELİF İÇİN ARAMA SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR