Gönüllü gençlerle okullar renkleniyor
Havran ve Edremit Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ile Havran Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü gençlik liderleri birlikte, Ömer Çavuş Anaokulu ile Seyit Onbaşı İlkokulu bahçesi boyanarak oyun alanları oluşturuldu. Gönüllü gençlerimizin katılımıyla okul duvarla
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Ekim 2020 - Çarşamba 18:25
Güncelleme: 14 Ekim 2020 18:25
Gönüllü gençlerle okullar renkleniyor

Havran ve Edremit Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ile Havran Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü gençlik liderleri birlikte, Ömer Çavuş Anaokulu ile Seyit Onbaşı İlkokulu bahçesi boyanarak oyun alanları oluşturuldu. Gönüllü gençlerimizin katılımıyla okul duvarları ve bahçesi çeşitli resim ve karakterlerle boyandı, ayrıca bahçeye de öğrencilerin oynaması için çeşitli oyunlar çizildi.
Gönüllü gençler ve gençlik liderleri hazırladıkları sosyal mesafe şablonlarıyla okul zeminlerine uyarı yazıları yazdı.
Gerçekleşen etkinlik hakkında konuşan Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ?Bu dönemde eğitime destek anlayışıyla sürdürdüğümüz Havran ilçemizde fark yaratan boyama çalışmaları ile çocuklarımızın eğitim ortamını gençlerimizin katkılarıyla renklendiriyoruz. Hem eğitici, hem eğlendirici renkli zemin uygulamaları ile 12 Ekim´de öğrenciler güzel bir ortamda karşılanacak. Renkli çizilen oyunlar, öğrencilerin oyun oynarken farkında olmadan matematik ve denge çalışmasına katkı sağlıyor, takım çalışmasına adapte olmaları kolaylaşıyor. Gönüllü gençlerimize teşekkür ediyor, çocuklarımıza da eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.? dedi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek