Görevden alınan iki subay göreve iade edildiler
21 Temmuz tarihinde açığa alınan Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık ve Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Ahmet Tezcan göreve iade edildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Ekim 2016 - Cumartesi 05:14
Güncelleme: 01 Ekim 2016 05:14
Görevden alınan iki subay göreve iade edildiler

21 Temmuz tarihinde açığa alınan Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık ve Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Ahmet Tezcan göreve iade edildi.
15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, valilik kanalıyla 21 Temmuz tarihinde açığa alınan Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık ve Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Ahmet Tezcan göreve iade edildi. Haklarında yapılan idari soruşturmadan sonra görevden uzaklaştırma kararı valilik tarafından kaldırılarak, görevlerine iade edilen Yüzbaşı Yılık´ı ve Teğmen Tezan´ı Bandırma muhtarları yalnız bırakmadı. Cuma günü görevlerine başlayan yüzbaşı ve teğmeni Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık ile Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Yüzbaşı Murat Yıllık´a geçmiş olsun dileklerini ileten muhtarlar, göreve iade edilen Yüzbaşı Yılık´a başarılar diledi.
Haber: Ahmet Pesen

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ