Tarih: 28.12.2009 00:00

Günay ailesinin misafiriydiler

Facebook Twitter Linked-in

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay`ın eşi Gülten Günay, Erdek Belediye Başkanı ile AK Parti İlçe Başkanının eşini birlikte ağırladı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın eşi Nilay Aysan ile AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek`in eşi Oya Ertek, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay`ın eşi Gülten Günay tarafından Ankara`da ağırlandı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay`ın Temmuz ayında eşi ile birlikte yaptığı Erdek ziyaretinde, Bayan Aysan ile Bayan Ertek, Bakan Günay`ın eşi Gülten Günay`ın onuruna Artake Taş Restaurant`ta önce yemek vermiş ardından, Erdek körfezinde tekne ile mavi tur yapılmıştı.
Bayan Günay`ın Erdek ziyaretinde kendisiyle yakından ilgilenen her iki başkanın eşlerine jest olarak, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile AK Parti İlçe Başkanı Ali Ertek`in Ankara`ya yapacağı ziyareti öğrendiği gibi, beraberinde eşlerini de getirmesini rica ettiği öğrenildi.
Bayan Günay`ın ricasını kıramayan başkanlar, Ankara`da ilgili bakanlıklar nezdinde çalışmalar yaparken, eşleri ise Bayan Günay`ın davetlisiydi.
Bayanların bir araya geldiği toplantıda AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan`ın eşi Berrin Öztaylan`da hazır bulunurken, 3 saat süren birliktelikte, Kültür ve Turizm Bakanı`nın eşi Gülten Günay, 5 ay önce Erdek`e eşi ile birlikte yaptıkları ziyarette kendilerine çok yakınlık gösteren belediye başkanı ve ilçe başkanının eşini ağırlamaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
Temmuz ayında kısa süreli de olsa gezip, gördüğü Erdek`i çok beğendiği itirafında bulunan Bayan Günay ilk fırsatta yine Erdek`e gelmek istediğini söylerken, Erdek`li bayanlar da sizleri ilçede yeniden misafir etmekten dolayı büyük haz duyarız. Ayrıca inşaatı devam eden Erdek Kültür ve Kongre Merkezi binası için Kültür ve Turizm Bakanlığı`nca çıkarılan 750 bin lira ödeneğe ayrıca teşekkür ediyoruz şeklinde konuşu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —