Gürespor, Süper Lig Koçu Ekin Baş´a emanet
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde zirve mücadelesini sürdüren Edremit Belediyesi Gürespor´da Ömer Buharalı´nın ayrılması ile Baş Antrenörlüğe Süper Lig deneyimli ismi Ekin Baş getirildi.
Spor Haber
Yayın: 20 Ocak 2018 - Cumartesi 16:40
Güncelleme: 20 Ocak 2018 16:40
Gürespor, Süper Lig Koçu Ekin Baş´a emanet

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde zirve mücadelesini sürdüren Edremit Belediyesi Gürespor´da Ömer Buharalı´nın ayrılması ile Baş Antrenörlüğe Süper Lig deneyimli ismi Ekin Baş getirildi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor´da sezonun ilkyarısı sona ermesi ile birlikte antrenör değişikliğine gidildi.
Sezonun ilk yarısında görev yapan Ömer Buharalı´nın görevden ayrılmasından sonra takımın başına son olarak Hatay BŞB´de görev yapan deneyimli antrenör Ekin Baş getirildi. Önceki yıllarda Edremit ekibinde görev yapan Baş, son olarak görev yaptığı Hatay Büyükşehir Belediyespor´da Süper Lig Finali oynayıp, Cumhurbaşkanlığı Kupası´nı kazanma başarısı göstermişti.
Edremit Belediyesi Gürespor Baş Antrenörü Ekin Baş, ?Basketbola hizmet etmenin yer zamanı yok. Hatay´da basketbola hizmet ediyordum. Şimdi de hedefleri olan bir takımı Süper Lig´e taşıyarak hizmet etmek istiyorum.? dedi.
Yeni antrenörü ile ilk maçında Bodrum deplasmanına gidecek olan Gürespor, hazırlıklarını tamamlayarak Bodrum´a gitti.
Haber Merkezi

  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI