Gürespor, Süper Lig Koçu Ekin Baş´a emanet
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde zirve mücadelesini sürdüren Edremit Belediyesi Gürespor´da Ömer Buharalı´nın ayrılması ile Baş Antrenörlüğe Süper Lig deneyimli ismi Ekin Baş getirildi.
Spor Haber
Yayın: 20 Ocak 2018 - Cumartesi 16:40
Güncelleme: 20 Ocak 2018 16:40
Gürespor, Süper Lig Koçu Ekin Baş´a emanet

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde zirve mücadelesini sürdüren Edremit Belediyesi Gürespor´da Ömer Buharalı´nın ayrılması ile Baş Antrenörlüğe Süper Lig deneyimli ismi Ekin Baş getirildi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor´da sezonun ilkyarısı sona ermesi ile birlikte antrenör değişikliğine gidildi.
Sezonun ilk yarısında görev yapan Ömer Buharalı´nın görevden ayrılmasından sonra takımın başına son olarak Hatay BŞB´de görev yapan deneyimli antrenör Ekin Baş getirildi. Önceki yıllarda Edremit ekibinde görev yapan Baş, son olarak görev yaptığı Hatay Büyükşehir Belediyespor´da Süper Lig Finali oynayıp, Cumhurbaşkanlığı Kupası´nı kazanma başarısı göstermişti.
Edremit Belediyesi Gürespor Baş Antrenörü Ekin Baş, ?Basketbola hizmet etmenin yer zamanı yok. Hatay´da basketbola hizmet ediyordum. Şimdi de hedefleri olan bir takımı Süper Lig´e taşıyarak hizmet etmek istiyorum.? dedi.
Yeni antrenörü ile ilk maçında Bodrum deplasmanına gidecek olan Gürespor, hazırlıklarını tamamlayarak Bodrum´a gitti.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
1

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

2

Daskyleion kazılarına büyük onur

3

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!

4

BAŞKAN MİRZA’DAN RAMAZAN’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

5

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

6

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

7

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU