Gürsel, Çapa’yı devirdi
Bandırmaspor’un, Samsunspor’u 2-0 yendiği karşılaşma ilginç bir olayı da gündeme getirdi. Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Gürsel, Kasımpaşa’da 8 yıl yardımcılığını yaptığı Fuat Çapa’nın takımı Samsunspor’u yenmeyi b
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Kasım 2021 - Salı 05:20
Güncelleme: 02 Kasım 2021 05:20
Gürsel, Çapa’yı devirdi

Bandırmaspor’un, Samsunspor’u 2-0 yendiği karşılaşma ilginç bir olayı da gündeme getirdi. Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Gürsel, Kasımpaşa’da 8 yıl yardımcılığını yaptığı Fuat Çapa’nın takımı Samsunspor’u yenmeyi başardı.
Bilindiği gibi, Bandırmaspor yönetim kurulunun sezon başında güvenerek teknik direktörlük görevini teslim ettiği Mustafa Gürsel’e karşı bazı kişiler eleştirilerde bulunarak, bu görevlendirmenin “risk” olduğunu öne sürmüşlerdi. Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez ise bu eleştirilere karşı “Risk, yaşamın her yerinde var. Risksiz başarı gelmez” yanıtını vermişti.
Mustafa Gürsel’in teknik direktörlüğündeki bordo-beyazlı takım, şimdiye dek oynadığı 11 maçın 7’sini kazanıp, 4’ünü kaybederken, 21 puan toplamayı başardı.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Gürsel devirdi
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı