Güvenen ve Havutça Erdek’te buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 24, 25 ve 26’ıncı dönem Balıkesir Milletvekili Av. Namık Havutça, CHP Erdek kurucu başkanı Av. Yüksel Güvenen’i ziyaret etti.
Erdek Haber
Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı 23:44
Güncelleme: 12 Eylül 2023 23:44
Güvenen ve Havutça Erdek’te buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 24, 25 ve 26’ıncı dönem Balıkesir Milletvekili Av. Namık Havutça, CHP Erdek kurucu başkanı Av. Yüksel Güvenen’i ziyaret etti.

Havutça ve Güvenen, CHP’nin kuruluşunun 100. yılını kutlayarak, geçmiş ve geleceğe yönelik değerlendirmelerde bulundular.

CHP’ye 1970’li yıllarda üye olup, delegelikten belediye meclis üyeliğine geldiğini, Erdek Belediye Meclisi’nde CHP’nin grup sözcülüğünü 8 yıl yürüttüğünü belirten 85 yaşındaki Güvenen, “Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yöneltilen ağır suçlamaları yanlış buluyorum. Neredeyse hain olarak ilan edilmesini siyasi nezaketsizlik olarak görüyorum. CHP’nin, büyük kurultayının da yerel seçimler sonrasına bırakılmasının daha doğru olacağına inanıyorum” dedi.

Av. Yüksel Güvenen, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin ise demokrasi ve özgürlüklere darbe olduğuna işaret etti.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Güvenen Havutça Erdek’ buluştu
  • Perşembe 13.8 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 12.8 ° / 7.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 16.1 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BUDANDI MI KESİLDİ Mİ?

2

KÜLEFLİ’DE KORKUTAN YANGIN

3

Erdek TOKİ Kurası Yarın Çekiliyor: 1204 Kişi Başvurdu, 300 Kişi Hak Sahibi Olacak

4

Erdek’te Yaşayan Emekli Polis Kardeşini Öldürdü

5

Erdek Turan Mahallesi’nde Gece Yarısı Yangını

6

Hastane, liman trafiğine teslim

7

Bandırma semalarında gurur tablosu