Güvenli eğitim için önemli kararlar alındı
Balıkesir´de, okul öncesi eğitim kurumlarının müdürleri bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Eylül 2020 - Pazartesi 10:07
Güncelleme: 14 Eylül 2020 10:07
Güvenli eğitim için önemli kararlar alındı

Balıkesir´de, okul öncesi eğitim kurumlarının müdürleri bir araya geldi.
21 Eylül 2020 Pazartesi günü okul öncesi ve ilkokul birinci sınıflarla başlayacak olan uyum eğitimi süreci hazırlık faaliyetleri kapsamında okul öncesi eğitim kurumları müdürleriyle toplantı gerçekleştirildi.
Karesi Şehit Mesut Yağan Anaokulu´nda İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız başkanlığında 11 Eylül günü gerçekleştirilen toplantıda, 21 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olan uyum eğitimi sürecinde ve öncesinde yürütülecek çalışmalar, okullarda COVID-19 salgınına yönelik alınacak tedbirler masaya yatırıldı.
İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, toplantıdaki konuşmasında: ?21 Eylül 2020 Pazartesi günü okul öncesi ve ilkokul birinci sınıflarla yüz yüze eğitime başlıyoruz. Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Önümüzde, sorumluluğumuzun her zamankinden çok daha fazla olacağı bir süreç var. Ama ben inanıyorum ki siz değerli okul müdürlerimiz sayesinde bu süreci de başarı ile atlatacak; okullarımızda yüz yüze eğitim faaliyetlerini kusursuz bir şekilde yürütmüş olacağız. Emekleriniz, gayretleriniz için teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı