Güvercin mezatında toplanan para AFAD'a bağışlandı
Bandırma’da Güvercin Türleri Geliştirme ve Kültür Derneği tarafından depremzedeler için mezat düzenledi. Mezattan elde edilen 9 bin 200 TL gelir deprem bölgesine gönderildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Şubat 2023 - Cuma 13:16
Güncelleme: 17 Şubat 2023 13:16
Güvercin mezatında toplanan para AFAD

 Bandırma’da her hafta Cumartesi günleri birbirinden güzel onlarca çeşit güvercin, kuş sevdalıların buluştuğu alım ve satım mezadında açık artırma ihalesiyle satılıyor. 
Bandırma Güvercin Türleri Geliştirme ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kuş alım ve satım mezadı, bu kez Kahramanmaraş’taki depremzedeler yararına gerçekleştirildi. 
Dernek Lokali’nde yapılan mezattan elde edilen 9 bin 200 TL gelir depremzedelere bağışlandı. 
Bandırma Güvercin Türleri Geliştirme ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Güler, dernek üyelerinin besledikleri kuşları depremzedelere hediye ettiklerini belirterek, açık artırma usulü yapılan satıştan elde edilen 9 bin 200 TL tutarındaki gelirin AFAD aracılığıyla depremzedelere ulaştırıldığını söyledi. 
Haber Merkez

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi