Güvercin mezatında toplanan para AFAD'a bağışlandı
Bandırma’da Güvercin Türleri Geliştirme ve Kültür Derneği tarafından depremzedeler için mezat düzenledi. Mezattan elde edilen 9 bin 200 TL gelir deprem bölgesine gönderildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Şubat 2023 - Cuma 13:16
Güncelleme: 17 Şubat 2023 13:16
Güvercin mezatında toplanan para AFAD

 Bandırma’da her hafta Cumartesi günleri birbirinden güzel onlarca çeşit güvercin, kuş sevdalıların buluştuğu alım ve satım mezadında açık artırma ihalesiyle satılıyor. 
Bandırma Güvercin Türleri Geliştirme ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kuş alım ve satım mezadı, bu kez Kahramanmaraş’taki depremzedeler yararına gerçekleştirildi. 
Dernek Lokali’nde yapılan mezattan elde edilen 9 bin 200 TL gelir depremzedelere bağışlandı. 
Bandırma Güvercin Türleri Geliştirme ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Güler, dernek üyelerinin besledikleri kuşları depremzedelere hediye ettiklerini belirterek, açık artırma usulü yapılan satıştan elde edilen 9 bin 200 TL tutarındaki gelirin AFAD aracılığıyla depremzedelere ulaştırıldığını söyledi. 
Haber Merkez

  • Pazartesi 14.5 ° / 5.4 ° false
  • Salı 7.3 ° / 6.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 10.6 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Burak İnci’ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

2

Martılar uçmayı unuttu!

3

“İyi ki Varsın Derneği” alkışı hak ediyor!

4

Sinevizyon krizi büyüdü: AK Parti’den “Had bildiririz” çıkışı

5

Atatürk’ün Balıkesir’e gelişinin 103. yılı kutlandı

6

Etispor antrenörü Sarı: “Biz sistem takımıyız”

7

Etispor Kulübü Başkanı Artun: “Daha da iyi sonuçlar alabilirdik”