Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hac ve umre iaşelerinde Marmarabirlik zeytini kullanılacak

Hac ve umre iaşelerinde Marmarabirlik zeytini kullanılacak

Marmarabirlik tarafından, hac ve umre iaşelerinde Marmarabirlik zeytini kullanılabilmesi için Diyanet İşleri Başkanlığı ile protokol imzaladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Genel Müdürlüğü, Marmarabirlik ile protokol imzaladı. 

Yapılan anlaşma kapsamında Türkiye'den umre ve hac ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlarımızın iaşelerinde kullanılmak üzere en kaliteli zeytinler Marmarabirlik tarafından verilecek. 

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan zeytin üreticisine verilen destekle ilgili yaptığı açıklamada “2018 yılından bu yana Mehmetçiğimizin zeytin, zeytinyağı ve ezme ihtiyacı Marmarabirlik tarafından karşılanmaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığı ile yaptığımız anlaşma kapsamında umre ve hac vazifesini yerine getirecek vatandaşlarımızın zeytin  ihtiyacını Marmarabirlik karşılayacaktır. Zeytin üreticisinin yanında olan Diyanet İşleri Başkanlığı’na 30 bin zeytin üreticisi ortağımız adına teşekkür ediyoruz. Hedefimiz Türk hacılarımızla birlikte dünyanın çeşitli ülkelerinden hac vazifesini eda etmek üzere kutsal topraklara gelen bütün hacı adaylarını Marmarabirlik markası ve kalitesiyle tanıştırmaktır.” dedi. 

Bundan sonraki hedeflerinin Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan yüz binlerce öğrenciyi Marmarabirlik ürünleri ile buluşturmak olarak açıklayan Asa, “Amacımız Marmarabirlik’in marka değeri ve bilinirliğini her geçen gün daha da artırmaktır. Gelecek nesillere daha güçlü bir kooperatif bırakmaktır.” diyerek sözlerini tamamladı. 

Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli