Haftanın maçı Gönen´de
Reşadiye-Marmara maçının hakemi İlker Meral
Spor Haber
Yayın: 03 Şubat 2017 - Cuma 17:26
Güncelleme: 03 Şubat 2017 17:26
Haftanın maçı Gönen´de

Marmara Grubu 1. Amatör Lig´de haftanın en önemli maçı, 5 Şubat 2017 Pazar günü, Gönen´de oynanacak. Gönen sentetik sahasında, saat 13.30´da başlayacak karşılaşma, zirve mücadelesini nefes nefese sürdüren Reşadiyespor ile Marmara Adalar Belediyespor´u karşı karşıya getirecek. Karşılaşmayı, Süper Lig´in eski, Balıkesir bölgesinin deneyimli hakemi İlker Meral yönetecek. Meral´in yardımcılıklarını Ahmet Ayaz ve Bilal Gölen üstlenecek.Maçın gözlemciliğini ise Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu üyesi Sacit Keşkek yapacak.
Bu maç öncesinde Marmara Adalar Belediyespor, 42 puan ve gol farkıyla liderlik koltuğunda otururken, aynı puana sahip Reşadiyespor ise ikinci sırada yer alıyor. Her iki takım da, oynadıkları 15 maçtan 14´ünü kazanırken, birinde ise yenilgi acısını tattılar.
Geçen hafta oynanan maçlarda Marmara Adalar Belediyespor, Paşaçiftlikspor´u 3-1, Reşadiyespor ise Gönen Karşıyakaspor´u 4-2 yenmişti. Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Haftanın maçı Gönen
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı