Haftanın maçı Tirede oynanacak

Haftanın maçı Tirede oynanacak

Erdekspor, BAL Ligi 8. Grup lideri lideri Tire 1922 deplasmanda yenerek ilk yarının son maçını 3 puan ile kapatmak istiyor.

Erdekspor, BAL Ligi 8. Grup lideri lideri Tire 1922 deplasmanda yenerek ilk yarının son maçını 3 puan ile kapatmak istiyor.
Erdekspor`un yeni teknik patronu Sinan Yücer, gelinen noktada çalışmalardan istediği enerjiyi aldığını, Pazar günü lider Tire 1922 deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.
Yücer, Erdekspor`lu futbolcuların antrenmanlarda ortaya koyduğu istek ve performans ile Tire`yi deplasmanda yenebilecek güçte olduğunu belirtti.
Kırmızı kart cezalısı Kaleci Gökhan ile defans oyuncusu Osman`ın yerinin doldurulduğunu ifade eden Yücer, Puan aritmetiği üzerinden bakıldığında Erdekspor`un maçı kazanması halinde fikstür seviyemiz eşitleniyor hatta averaj anlamında Tire`yi aşıyoruz.`` dedi.
Sinan Yücer, Erdekspor`da kendisinde önce görev yapan Maksut Ünlü ile Oktay Çevik hocaların iyi bir kadro kurmak ve bu ekibi bütünleştirmek adına verdikleri çabanın göz ardı edilemeyeceğini, kırmızı beyazlı ekibin mücadele verdiği grupta hiçbir rakibinden daha az güçte olmadığını işaret etti.
İster içerde, ister dışarıda, Erdekspor bu kümede en az puan kaybetme şansı bulunan ekip olacağını öne süren Yücer, "Küçük nüans faklılıkları ile yaşanan psikolojik etkilenmeyi ortadan kaldırmak adına çaba sarf ediyoruz. 2. yarı fikstür lehimize işliyor, göreceksiniz Erdekspor önemli sıçrama yapacak.`` dedi.
Erdekspor, hazırlık maçlarında, çapraz yan bağları koparak ameliyat olan İsmail ile yollarını ayırdığı açıklandı. Bilindiği gibi, İsmail`i ameliyat eden doktorları kendisini en az 6 ay futboldan uzaklaştırmıştı.
Kırmızı beyazlı ekibin taraftarlarının, Pazar günü oynanacak Tire deplasmanına otobüs kaldırmak için hazırlıklara başladığı kaydedildi.